Izjava o privatnosti

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Licitarsko srce d.o.o. štiti Vašu privatnost i obavezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca.

Iako možete koristiti našu web stranicu bez davanja bilo kakvih osobnih podataka, nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca ili izravno putem e-mail adrese, Licitarsko srce d.o.o. prikuplja podatke o Vama. Informacije koje ispunite (ime,adresa,e-pošta,telefon,OIB-veleprodajni kupci) biti će obrađene i pohranjene kako bi Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Svi ti podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su oni bitni za obavljanje posla. Pažljivo pročitajte ovu izjavu o zaštiti privatnosti prije korištenja naših usluga. Prihvaćanjem izjave o zaštiti osobnih podataka,odnosno klikom prilikom registracije, kupac potvrđuje da je pročitao,razumio i da daje svoju suglasnost za prikupljanje i korištenje svojih podataka u skladu s zakonskom regulativom.

SVRHA PRIKUPLJANJA OSOBNIH PODATAKA

Vaše podatke prikupljamo i obrađujemo samo ako imamo Vašu privolu, a u cilju realizacije ugovora o kupnji i dostavi robe,komunikacije s Vama i eventualnih pravnih postupaka vezano uz realizaciju ugovora.

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

Kupac svoje osobne podatke ( ime,adresa,e-mail adresa,telefonski broj, lozinka, OIB-veleprodajni kupci) koje daje prilikom kreiranja narudžbe,traženja ponude,postavljanjem upita i sl. Daje dobrovoljno prilikom registracije na naš WebShop. Ujedno potvrđuje da se slaže s obradom osobnih podataka kad označi da se slaže s Uvjetima poslovanja. Davanje osobnih podataka je individualna odluka samog kupca, no ne pruži li kupactražene informacije neće mu biti dopušteno uključivanje u određenu aktivnost ( kupnja putem Web Shopa) jer bez tih podataka aktivnost nije tehnički izvediva. Ako ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili skrbnika.

VANJSKI IZVRŠITELJI OBRADE

Za realizaciju ugovora za kupnju proizvoda po narudžbi kupca Licitarsko srce d.o.o. će podijeliti Vaše osobne podatke s pružateljima usluga distribucije robe i pružateljem usluga za slanje newsletter-a prema važećim propisima,te na osnovi ugovora koji osigurava visoku razinu zaštite osobnih podataka.

VAŠA PRAVA

U bilo kojem trenutku slobodni ste nas kontaktirati u svrhu:

  • pristupa Vašim osobnim podacima
  • ispravljanju Vaših osobnih podataka
  • brisanja ili ograničavanja obrade Vaših osobnih podataka
  • prigovora na obradu Vaših osobnih podataka
  • prava na prenosivost podataka
  • prava na žalbu

MJERE ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

Licitarsko srce d.o.o. Osigurava da su osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja,gubitka,izmjene,neovlaštenog otkrivanja ili pristupa. To se provodi kroz odgovarajuće profesionalne tehničke mjere i pomno birane poslovne partnere koji osiguravaju najvišu razinu sigurnosti obrade podataka. Naše zaposlenike educiramo o zaštiti osobnih podataka, te dopuštamo pristup samo ovlaštenim osobama.

RAZDOBLJE POHRANE OSOBNIH PODATAKA

Licitarsko srce d.o.o. osobne podatke dobivene na temelju suglasnosti čuva samo onoliko dugo kliko je potrebno u svrhu radi koje se osobni podaci obrađuju ili do trenutka kada ih kupac želi obrisati. Za podatke gdje postoji zakonom definirani rok čuvanja,Vaše podatke čuvamo kroz taj period, te ih brišemo u roku 1 godine. Ako ste naš kupac za kojeg ne postoji zakonski rok čuvanja, Vaše podatke držimo za cijelo vrijeme važenja ugovora.

POVEZNICE NA DRUGE MREŽNE STRANICE

Naše web stranice sadrže veze na druge web lokacije i profile na društvenim mrežama, te se na njih ne odnosi naša politika privatnosti.

KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačići su skup podataka koji služe kao Vaš anonimni i individualni identifikator. Prilikom posjećivanja web stranica one ih šalju Vašem pregledniku. Licitarsko srce d.o.o. zadržava pravo pohranjivanja Vaših kolačića. Pristupom stranici www.licitarskosrce.hr Vaš uređaj prikuplja i pohranjuje informacije o Vašim prethodnim posjetama web stranici. Kolačići omogućuju bržu i učinkovitiju obradu podataka, postavki i informacija koje ste koristili prilikom pristupa web stranici. Oni ne sadrže Vaše osobne podatke, te im ne može pristupiti druga web stranica.

OSTVARIVANJE PRAVA

S ciljem ostvarivanja svojih prava obratite nam se putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pismeno na adresu sjedišta : Licitarsko srce d.o.o., Zagrebačka 28, Varaždin.

IZMJENE

Licitarsko srce d.o.o. Zadržava pravo izmjene ove izjave u skladu s važećim promjenama u zakonima i obvezuje se svaku izmjenu objaviti na ovom mjestu.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće