Ispiši ovu stranicu

O nama

Licitarsko srce d.o.o. tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom. Radom smo počeli davne 1919. godine kao mali obiteljski obrt. Od samih početaka naš je cilj očuvanje ljepote i umijeća zanata naših predaka. Nakon niza godina ulaganja u poslovanje, napredak i uz velike ljubavi i trud prema poslu kojim se bavimo, naš mali obiteljski obrt razvio se u tvrtku Licitarsko srce d.o.o.

Bavimo se ručnom izradom svijeća i licitara na tradicionalan način, te proizvodimo medenjake prema originalnoj recepturi. Imamo veliko iskustvo u radu te u proizvodnji koristimo samo sirovine visoke kvalitete. Cilj nam je zadovoljiti potrebe svih naših kupaca, kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu. Naša bogata ponuda uključuje: svijeće za široku potrošnju, mirisne i dekorativne svijeće, crkvene svijeće, svijeće za razne prigode, svijećnjake, plastične i staklene lampione, vaze, posude za cvijeće, dekorativne anđele, nadgrobne elemente, vječna svjetla te parafinske i elektronske uloške. Posebno se ponosimo proizvodnjom i velikom ponudom staklenih lampiona.

Generalni smo zastupnik tvrtke Rade Oil i Lerco iz Poljske te tvrtke TeraPlast iz Italije za područje Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Uvijek smo u koraku s vremenom, donosimo trendove i postavljamo najviši prag kvalitete već više od 100 godina.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće